Beypazarı Şehit Mehmet Çifci İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://beypazarisehitmehmetcifciiho.meb.k12.tr
Adres : Başağaç Mahallesi Nurettin Karaoğuz Sk. No11/1 BEYPAZARI / ANKARA
VİZYON : Öğrencilerimizin; çağdaş anlayış içerisinde bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi kullanabilen, kalıcı, istenilen ve örnek davranışlar geliştiren, Atatürk ilkelerine-inkılâplarına bağlı, ahlaklı, vatan ve millet sevgisiyle dolu, sporu bir uğraş değil de bir kültür, bir felsefe kabul eden, en az bir yabancı dil bilen, Türkçe´yi güzel, doğru ve etkili kullanabilen; sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek, toplumsal sorunlara duyarlı, okuyan, araştıran, teknolojik yeniliklere açık, yaratıcı ve üretken, sürekli kendini geliştiren, çalışma ve dayanışma alışkanlığı kazanarak takım ruhu ile hareket edebilen, orta öğretim kurumlarına etkin olarak hazırlanan, etkili, nitelikli, çağdaş, demokratik, laik sosyal bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
MİSYON : Atatürk ilkeleri, Anayasa ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda hareket eden, bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenilenen, aktif öğrenme yöntem ve tekniklerini kullanan; öğrencilerini orta öğretim kurumlarına hazırlayan ve onları topluma aktif uyum sağlayan, mutlu, üretken, çağdaş, sosyal- kültürel- bilimsel alanlarda çalışmalar yapan, kendine güvenen kişiler olarak yetiştiren; Çevre kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde çalışan, dünya normlarında bir kurum olabilmek için varız.
BAŞARILAR : Beypazarı Şehit Mehmet Çifci İmam Hatip Ortaokulu

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 2021 / 2022 Eğitim -Öğretim Yılı Pazartesi:08:30-16:00 Salı :08:30-15:05 Çarşamba :08:30-15:00 Perşembe :08:30-15:00 Cuma :08:30-15:00
Yabancı Dil : İngilizce, Arapça
Servis :
Ulaşım : Ankara Aştı Otobüs Terminali´nden Akköprü Migros´tan yarım saat arayla otobüs ve minibüsler hareket etmektedir. İlçemize kendi araçlarıyla gelmek isteyenler için; Ankara-İstanbul yolu üzerinde bulunan Sincan-Yenikent yol ayrımından devam edilerek, Yenikent istikametinden Ayaş-Beypazarı yoluna çıkılır.
Yerleşim Yeri : Başağaç Mahallesi Nurettin Karaoğuz Sk. No:11/1 BEYPAZARI /ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 104 km ,İlçe merkezine 2 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :